Het laatst nieuws over de FF-software !

FF-Print versie 3.0
De FF-Print sofware wordt steeds meer toegepast voor het produceren van prints voor bewegwijzering. Nadat het eerste programma (versie 1.0) uitkwam in 1994 heeft er een constante ontwikkeling en innovatie aan de software plaatsgevonden. Ook de toepassingen, van kamer-, en pictogramborden naar overzichts-, en verwijsborden met een formaat van A1, breiden zich steeds meer uit. De geheel vernieuwde versie 3.0 heeft buiten extra functionaliteit en mogelijkheden ook de beschikking over extra pictogrammen (de module Pictogrammen is optioneel).
Lees hier meer over in het hoofdstuk FF-Print

Update naar versie 3.0
Indien u gebruiker bent van de versies 1.0 tot 2.0 kunt u bij 'Updates' onze speciale aanbieding bekijken, om FF-Print versie 3.0 aan te schaffen.

FF-Photo
Als voorbeeld voor de uitbreiding van toepassingen en innovatie, is er nu het FF-Photo programma leverbaar. Naast de vertrouwde functionaliteit en mogelijkheden van FF-Print, kunt u nu ook portretfoto's invoeren en printen. Vooral in het onderwijs bij verpleeginstellingen is hier een grote behoefte aan. Buiten deze toepassing kan FF-Photo ook bijvoorbeeld worden gebruikt voor het invoeren en printen van bedrijfslogo's (bedrijfs- en kantoorverzamelgebouwen).
Lees hier meer over in het hoofdstuk FF-Photo.

FF-BHV
Met behulp van dit nieuwe pakket maakt u prints met instructies t.b.v. bedrijfshulpverlening (BHV) en veiligheidsinstructies. Er zijn reeds 3 formaten beschikbaar in de software; A4-liggend, A4-staand en A5-staand. FF-BHV is voorzien van voorbeelden met symbolen die u zelf kunt wijzigen en printen. Er is een ruime bibliotheek aan symbolen beschikbaar en deze voldoen aan de EG-richtlijn 92/58.
Lees hier meer over in het hoofdstuk FF-BHV.

bovenkant pagina